Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Stadium 25%

Skrivet:    ·  Träningskläder
Hej hej..
idag va jag å mamma iväg å shoppade å fixade naglarna=) Vi stack in en sväng på stadium då de hade 25% för medlemmar på allt i butiken! Jag hittade en heldel=) Blev två korta shorts, 2 soc linnen, t-shirt och shorts till V. :) 
Nu blir det sängen för imon jobbar jag dag!
 
Dessa blev det och även 2 i lite färgladare nyanser=)
 

Biceps/Triceps

Skrivet:    ·  Allmänt
 Hej hej..
Idag har jag kört ett biceps/Triceps pass, det blev riktigt bra faktiskt..
körde bicepscurls, lite kettlebells,lite i cable crossen å latjade lite :) Det blev iaf ett riktigt bra pass.. :)
 
Sen gick jag å mannen ut å åt på bistron i stan, så mysigt=)
 
Aja sorry för dåligt inlägg å dålig uppdatering, har jobbat mkt så har inte haft tid för bloggen..
Imorgon blir det en sväng till ikea för lite shopping:)
 
ha det fint 
 

Fitness

Skrivet:    ·  Gymträning
 
 
Helt sjukt duktig norska, Suzanne Svanevik, om man kunde göra ens hälften av det hon kan så hade jag varit nöjd haha.. men skam den som ger sig=)
 
 

Vårpromenad

Skrivet:    ·  Allmänt
 
En härlig promenad i sol å värme blev det även idag! mysigt att gå längs med vattnet en bit!
Nu vill jag ha vår å sommar=)
 

Aloe Vera Drycken

Skrivet:    ·  Mat
 
Hej hej..
igår köpte jag lite mat å jobbet och såg då att de fått in den nya aloe vera drycken, å då va jag såklart tvungen att smaka=) Den va riktigt god men va lite sötsliskig så jag kan inte  dricka så mycket åt gången! Men jag har smuttat på den under gårdagen å idag å den blir faktiskt bara godare för varje gång jag smakar=)
Det är gott å fräscht att det är lite aloe vera bitar i den med, det känns mer nyttigt när man dricker den om man får tugga lite på de bitaran=)
 
Har ni smakat någon av dessa? Jag tog orginalsmaken men tänkte prova vidare på de andra smakerna med!
 
 

Valio Eila

Skrivet:    ·  Mat
Tänkte att jag kunde tipsa om en god laktosfri mjölk nu när jag ändå pratade om det i förra inlägget!
Jag brukar köpa Valio Eila Mellan mjölken, de kom med 1 1/2 liter för något halvårsedan, den mjölken smakar nästan precis som vanlig mjölk, kanske något sötare men annars ingen skillnad.
 
Men nu har de slått sina kloka huvuden ihop och gjort ännu en sort, denna gången en vanlig mjölk ej mellan, och den kan jag lova smakar precis som vanlig mjölk, helt gudomligt gott=) Det är bra att det kommer mer och mer laktosfria varor att köpa som komplement. Det är bra för alla människor att dra ner något på laktosen särskillt för oss skandinaver som ofta är överkänsliga mot just laktosen, det är väldigt bra att kunna variera mellan den här och vanlig och särskillt nu då när inte smaken skiljer sig någonting=)
Så den här mjölken kan jag verkligen rekommendera er där ute!
 
 
 

 
 
 
 
 

Fitnessguru och mjölkallergi

Skrivet:    ·  Kosttillskott
Nu har jag druckit upp alla mia smakpåsar som jag har beställt så nu snart tänkte jag lägga in en beställning på de som jag vet att jag tycker extra mycket om! 
 
Förra gången tog jag chocolate hazelnut som jag tyckte lät väldigt god å den va super=) sen tog jag en one egg med smak av blueberry cheescake. Jag va allergisk mot precis allt i mjölken när jag va liten, protein, vassle, laktos osv, men det har nästan växt bort helt, jag är endast överkänslig om jag äter mat med mycket grädde i eller om man ätit mycket med mjölk i under en liten period.. men eftersom jag tycker det är godast att blanda med mjölk brukar jag köpa laktosfri mjölk och så tänkte jag prova en one egg med så man kan alternera lite när magen inte mår så bra av all mjölk=)
 
Men så svårt att välja smak till nästa beställning då det finns så många som är goda=)
 
Har ni någon favorit?
 
 
 

Wonderland bikini

Skrivet:    ·  Shopping
Hej hej..
Igår blev det ett litet klick=) Jag beställde hem en Wonderland bikini som jag suktade efter förra sommaren men som inte fanns i min storlek då! Nu såg jag att nelly fått in den igen, å i blått =) snyggt, så det blev ett klick,! å även en top till en annan wonderland bikini med som va så fin.. får se om det sitter bra annars hittar man alltid nått annat! 
Jag fullkomligt Älskar bikinisar, det är så roligt att köpa det å känna att man är så fin å får snygg bränna på stranden=)
 
 
     
              
 
Visst är dom fina! Finns att beställa här och här
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiär öppning Fitness24seven

Skrivet:    ·  Allmänt
Halli hallå!
Idag va vi iväg å tränade på invigningen av fitness24seven å det va ett riktigt bra gym faktiskt. Det fanns allting som man behöver! Eller ja snart iaf, de hade inte fått alla hantlar och vissa delar saknades till några maskiner som inte hade kommit i bruk ännu men när allt det kommer med så blir det nog toppen..
 
Kul med att kunna träna med viktor, han har varit på ett annat gym än mig innan så det har inte blivit så mycket träning ihop! Men fitness ligger bara 5 min från oss så vi tyckte det va värt att prova på=) Sen va det ju bara toppen att öppningserbjudandena som de hade gjorde att vi betalar mindre än hälften av det som det kostade på våra andra ställen/år så det är ju grymt=)
 
Men fick bli någorlunda lugnt då den här nedrans förkylningen fortfarande sitter i, den verkar aldrig vilja försvinna, så helt på topp är jag fortfarande inte tyvärr!!
 
Jag va å solade en sväng i morse med, ( jag vet det är inget man ska hålla på med men just nu suktade jag efter lite värme och brunhet så det fick bli så, annars är det ju betydligt bättre med brun utan sol)....
Men så skönt det va att ligga en stund i värnen och drömma sig bort till varmare platser=)
 
 
 
 
Malin 25 år från Småland

Ni kommer att få ta del av mitt liv som består av mycket träning och hälsa! Det kommer att bjudas på foton och inspiration om sundhet och träning mot att få en fitnesskropp!

Follow on Bloglovin
Design