Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Premiär öppning Fitness24seven

Skrivet:    ·  Allmänt
Halli hallå!
Idag va vi iväg å tränade på invigningen av fitness24seven å det va ett riktigt bra gym faktiskt. Det fanns allting som man behöver! Eller ja snart iaf, de hade inte fått alla hantlar och vissa delar saknades till några maskiner som inte hade kommit i bruk ännu men när allt det kommer med så blir det nog toppen..
 
Kul med att kunna träna med viktor, han har varit på ett annat gym än mig innan så det har inte blivit så mycket träning ihop! Men fitness ligger bara 5 min från oss så vi tyckte det va värt att prova på=) Sen va det ju bara toppen att öppningserbjudandena som de hade gjorde att vi betalar mindre än hälften av det som det kostade på våra andra ställen/år så det är ju grymt=)
 
Men fick bli någorlunda lugnt då den här nedrans förkylningen fortfarande sitter i, den verkar aldrig vilja försvinna, så helt på topp är jag fortfarande inte tyvärr!!
 
Jag va å solade en sväng i morse med, ( jag vet det är inget man ska hålla på med men just nu suktade jag efter lite värme och brunhet så det fick bli så, annars är det ju betydligt bättre med brun utan sol)....
Men så skönt det va att ligga en stund i värnen och drömma sig bort till varmare platser=)
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin








Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo