Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Spabad och taccos

Skrivet:    ·  Allmänt
Just nu sitter jag ute hos mina föräldrar och käkar taccos och har badat spabad:) en helt underbar torsdag!
 
Det är så avkopplande att kunna hoppa ner i spabadet och bara njuta en stund! Det är en av punkterna när jag ska skaffa hus, ett spabad i trädgården=)
 
Nu blir det tvmys i soffan!
 
Här kommer några bilder från någon helg sedan då vi va i falkenbergstrandbad på övernattning med spaoch trerätters! Underbart!
 
 
 
 
 
 

Backattack

Skrivet:    ·  Gymträning
Det blev ett grymt ryggpass igårkväll, jag drog mig till gymmet efter städningen och tänkte köra mage och rygg, dock blev det mestadels rygg! Det tog sjukt mkt igår å jag fick verkligen till allting så att jag kände i alla muskelgrupper var det tog, det är sån härlig känsla när man får till det bra=)
 
Uppvärmning med intervaller på löpbandet i 15 min.
 
Passets övningar:
Rygg
Latsdrag: uppvärmnings set och sedan 3x8
Cable row: 3x15 (tungt)
Barbell bent over row: 3x10
High cable wood chops: 3x20
Cable reverse wood chops: 3x15
 
Mage
Dragonflag: 3x10
Hanging leg raise: 3x10
Side bends witch kettlebell: 3x20
 
Anledningen till att det blir lite olika mycket av allt är att jag kör tills jag inte orkar längre, (få reps) och på vissa kör jag lite uthållighet istället för styrka och då blir det fler reps.
 
Sjukt svårt att få till en bra ryggbild när man ska spänna lite å samtidigt ta kort (man darrar ju som bara den)
Lite muskler är det pågång iaf=) det tar sig
 

Grön smoothie

Skrivet:    ·  Mat
Tjena tjena!
Idag har jag sovit ut:) skönt efter gårdagens tuffa städdag haha
Jag slängde ihop en grön drink idag a la Anna Skipper, den skulle vara nyttig för kropp å knopp! Va väl sådär måste jag erkänna men den va nog väldigt nyttig!
 
 
Innehåll=
1 bit gurka, ganska stor, 
1 liten bit färsk ingefära
2 avokados
1-2 msk kokosfett
 
Man pressar ner gurka och ingefära i en juicepress sen öser man över det på en bunke, lägger ner kokosfett och avokado och mixar med stavmixer, jag hällde även på vatten så det blev mera vätska och flytande=)
 
Sen njuter/(sveper) men den och känner hur nyttigt det va för kroppen!
 
 

Glossybox

Skrivet:    ·  Tips
Å igår kom min glossybox äntligen å den var helt grym den här månaden=) För det första såå fin box med kyssar på, å innehållet va ju inte sämre!
 
En bodyshimmer som blir perfekt sen när sommaren kommer, en dubbelfärgad ögonskugga precis i mina favorit färger, supergoda läckerol, en konjaksvamp, snyggt nagellack och pads som man lägger under trötta ögon för att göra mirakel=) ska bli roligt att prova allt! Älskar att få hem min glossybox å få öppna för att se den fina boxen å sen knyta upp rosetten å känna en känsla av lyx för att sedan dyka ner i boxen å undersöka vilka produkter man fick just den här månaden=)
 
  
 
Vardagslyx på hög nivå=)

Morgon protein

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon!
 
Nu ska jag ta mig en proteinshake från fitnessguru i min snygga shake.. och sen är det städtajm:) det behövs verkligen verkligen en städ dag här hemma!
Vad ska ni hitta på idag då?
 
 

Tips

Skrivet:    ·  Tips
Tjena hopps
Här kommer ett litet tips till från mig som jag bara måste dela med mig av, jag har under en tid använt en superbra primer för ett riktigt bra pris. Jag tycker annars att det är ganska svårt att hitta en primer som är bra men inte kostar en förmögenhet, så snacka om jag blev glad när jag fick prova den här genom glossybox som hade valt den till en av sina boxar. (ojdå nu blev det lite gratisreklam till sidorna med men det får gå, bara för att ni lättare ska hitta och för att jag älskar glossybox där man får hem en box varje månad med skönhetsprodukter för att prova, där hittade jag ju som sagt den här grymma primern.)
 

Så har ni ingen primer som ni är förtjusta i så ta å prova den här iaf för jag tycker den är jättebra=)
 
 

Tips

Skrivet:    ·  Träning,
Hej, 
Idag slänger jag upp ett tips på en träningsvideo av Jillian Michaels, en yoga video som verkligen va grym enligt mig, skön att köra hemma, inga långa stunder på varje övning som gör att man tröttnar, ett lagom långt pass på ca 30 min som man kan köra när man har tid under dagen! Toppen å roligt=)
 
 

Juice

Skrivet:    ·  Mat
Igår gjorde jag en ny nyttig juice,. det blev en blandning av:
Päron,
Äpple
Grapefrukt
Ingefära
Apelsin
Honungsmelon
 
Den blev riktigt god, å den här gången "skummade" jag av den så att det verkligen blev en juice, mumsigt=)
 
 

Förkyld

Skrivet:    ·  Allmänt
Å asså denna nedrans förkylning... den vägrar ju att ge med sig, nu har jag träningsabstinens.. Men börjar väl känna mig något bättre nu så det blir nog gymmet om någon dag iaf är ju inte bra att träna när kroppen inte är i fas, det vet ni väl?
Man sliter ut det stackars hjärtat och riskerar få hjärtsäcksinflammation om man kör cardio när man är dålig. Även vanlig träning där pulsen går upp för mkt är bra att undvika när hälsan tryter, då är det bättre med långa promenader i den friska luften! =)
Jag å miller har varit ute å vandrat i skitvädret, vi va på hundpromenad igår med ett gäng från jobbet å deras sötnosar! Miller skällde en massa först men sen gick det toppen=)
 
Ha det gött hörni för det ska jag ha=)
 
 

OS-invigning

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej..
Sitter och kollar på osinvigningen i sotji, riktigt häftigt invigningsnummer de har med en massa dans och där man får följa med genom tiden i ryssland. :) Dom har fått till det riktigt bra! Å vilken arena,  detta kommer nog att bli ett bra os=)
 

Träningsugen

Skrivet:    ·  Gymträning
Godmorgon!
Har precis kommit hem från nattjobb å hoppat ner i den varna sängen så nu ska jag sova ett tag å sen njuta av ledig helg:)

Har varit/är dunderförkyld, suttit i snart en vecka å det är ju så drygt för det går ju inte träna på som man vill då:/ å särskillt inte när det satt sig på luftrören, känner mig som en gammal person med typ Kol eller nått bara jag gått upp för våra tre trappor här i hyreshuset haha så jag får nog ta å vänta ut den här förkylningen! Men det är på övergång nu äntligen😊 

Längtar tills mina träningskläder åker på igen:)


Nyttig smoothie

Skrivet:    ·  Mat
Innehållet:
Hallon
Blåbär
Jordgubbar
Bladspenat
Kiwi
Proviva jordgubb
 
Perfekt att ha med sig när man jobbar natt! Nyttig och fräsch! :)

Sport-bh

Skrivet:    ·  Träningskläder
Halihalå
Älskar min nya sport-bh från Nike! Å kombinationen med den gula å grå färgen blir snyggt å gör en lite gladare:) 


Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Godnatt på er alla säger Miller, jag drar mig iväg mot nattjobb men ni får sova så gott för det ska jag göra imorgon bitti när jag går av 07,15 igen=)
 
 

Grön färskpressad juice

Skrivet:    ·  Mat
Igår slängde jag ihop varsin vitaminbomb till oss här hemma! Råsaftcentrifugen åkte fram å en massa frukt och grönt,.
Innehållet blev:
2 Apelsiner
2 Blodgrape
1 vit grape
3 Kiwi
en bit gurka
10 coctailtomater
salladsblad och spenatblad
2 morötter
 
Det blev friskt och gott men jag glömde ta en bild, nästa gång tror jag det blir en mer fruktig variant!
Nyttigt med en massa vitaminer och mineraler som behövs nu i vintertider. 
 
 

Fitness24seven

Skrivet:    ·  Allmänt
Tydligen ska ett nytt gym öppna i stan å inte vilket som helst utan fitness24seven! Härligt, just nu går jag på ett gym i stan som är väldigt bra men det är ganska så dyrt, å detta nya ska öppna nästan här där vi bor å så kostar det endast 199:- i månaden istället för ca 400 som jag betalar nu, halva priset ju! 
Så ska ta å spana in det iaf tillsammans med mannen:) just nu tränar vi på olika gym då han mest håller till på stadens byggargym, men jag tycker inte om vikterna å maskinerna där å han tycker mitt är för dyrt å för mkt folk på så det har blivit att vi är på olika men nu då om vi byter så kanske vi kan träna ihop! Kul!
 
Vart tränar ni?
 
 
 
 
 

30 day Squat challenge

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej..
Hittade den här bilden i sommras någon gång å började men sen glömde man någon dag å så blev det inte av sen så jag kom väl bara halvvägs men tänkte att jag skulle ta å köra igång och fullfölja den här gången.. Någon som är sugen så är det bara att haka på=)
 
Nu kör vi!!
 
Malin 25 år från Småland

Ni kommer att få ta del av mitt liv som består av mycket träning och hälsa! Det kommer att bjudas på foton och inspiration om sundhet och träning mot att få en fitnesskropp!

Follow on Bloglovin








Design