Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dietmat

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej..
Jag har nu dietat sen i februari och det har väl gått upp och ner med det. I början tyckte jag att jag åt hela tiden och mycket mer än innan, alltså slutsats jag åt inte så bra tidigare, bra mat men för lite!
Fram tills nu har jag haft kyckling, ris, potatis, lax, grönsaker och nötter på schemat, god och nyttig mat. Kycklingen har nu på slutet bytts ut mot torsk, jag som inte är så glad i torsk tänkte neeej, men samtidigt vill jag ha bättre resultat. Men det va faktiskt riktigt gott med torsk, det kanske är för att man har tröttnat något på den andra maten nu så det va gott med ombyte. 
 
Jag håller mig fortfarande stadigt i vikten runt 48-49kg, jag låg på start på ca 52kg. Jag har införskaffat mig en sån våg som mäter kroppsfett, muskler och vatten, och enligt den så minskar jag sakta i fett och stiger sakta i muskler så det är ju positivt, och när det går plus minus noll så ska ju inte vikten sjunka så mycket!
 
Tittar man tillbaka på bilder så ser man stor skillnad, men tittar man i speglen så går det sakta!.. Men nu är det full gas fram till den 8 maj då det bär av mot stockholm för min första bikinifitness tävling:)
 
Någon som har tävlat innan som har tips och trix att tänka på inför tävlingen?
 
Kram Kram
 
Bild från första teamträffen. (En fluffig å go Malin :P )
 
 
 
För ca 2 veckor sedan, en mer välsvarvad bikinifitness Malin, men bättre ska det bli=)
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin








Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo