Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

EA-Energy Armor

Skrivet:    ·  Allmänt
När vi va på fitnesgalan i Stockholm köpte vi varsit armband av EA-Energy Armor som skulle ge en mer energi, motverka värk, huvudvärk och göra så att man sover bättre osv, vi tänkte väl först att ja men hur mkt kan det funka! Men jag tycker och tror faktiskt att det fungerar bra=) Jag har inte haft så mycket ont i huvudet som jag brukar ha och jag har sovit mycket bättre än vanligt när jag väl somnat och jag är pigg när jag kommer från jobbet, det va jag aldrig tidigare.
Det är ett armband som innerhåller negativa joner som är skapade av starka mineraler, det finns i armbandet och håller i upp till 2 år i gummiarmbanden, Det motverkar strålning och liknande och verkar tillsammans med kroppens energiflöde för att du ska må bättre.
 
Jag ska faktiskt ta å införskaffa mig något mer armband, å jag tycker faktiskt att de är riktigt läckra på handleden=)
 
så gå å köp haha!=) Nu kändes detta som värsta reklaminlägget men det är det inte jag tycker bara att de förtjänade lite gratis marknadsföring av sin grymma produkt=)
 
Kram på er!
 
 
 


 

Pigg som katten

Skrivet:    ·  Gymträning
Hej hej,..
Sitter uppe å kan inte sova för tillfället, jag har nyligen jobbat natt å har inte lyckats att vända tillbaka helt.. men ska jobba kväll imorgon å sen dag på söndag så då vänder det nog iaf=)
Jag har idag varit på fitness24seven å tränat, galet bra gym, gillar det mer och mer, man har bra med plats och det finns det som man behöver:)
Det blev ett bra axel och bröstpass med dessa övningar:
Axlar:
  • Dumbbell front raise
  • Cable reverse fly
  • Cable rope face pull
  • Dumbbell lateral raise
  • Dumbbell seated shoulder press
  • Dumbbell flyes

Bröst

  • Butterfly
  • Cable cross over
  • Cable high cross over
  • Cable lower chest raise
  • Pushups
 Fitness24seven

 

Sen blev det en promenad med hunden efter det!

Jag tror faktiskt att jag ska försöka sova lite nu iaf haha.. God natt världen.

Suchi

Skrivet:    ·  Allmänt, Mat
Hej hej! 
Min favoriträtt på lite varmare dagar är helt klart suchi:) kallt å fräscht å gott som bara den! 
Jag köpte även med mig en snapple hem med! Jag har stått å kollat på den så länge nu i affären men aldrig köpt den! Men den va faktiskt riktigt god! 

Idag blir det städdag här hemma! 
Ha det topp! 



Muskelpump

Skrivet:    ·  Allmänt, Träning,
Hej hej! 
Mitt schema i livet just nu är verkligen helt fullt!! Jag känner att jag knappt hinner med någonting! Lägenheten behöver storstädning, tvätthögen växer, diskhögen växer, jag å sambon jobbar om varandra, vi jobbar så mkt att vår älskade lilla vovve får bo hos mina föräldrar, osv osv, jag skulle behöva en paus haha! Ny har jag varit iväg på utbildning igen i 2dagar å imorgon jobbar jag men sen ÄNTLIGEN är jag ledig lördag å söndag å då ska jag bara va!! 

Träningen i förgår blev ett riktigt bra biceps/triceps/mage pass å jisses vilken härlig pump jag fick i musklerna som är ömma å goa av träningsvärk nu! :) 
Hoppas ni alla har det toppen! 

Kram

Obligatoriska toaselfien:) 

What a week

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej..
Först och främst.. FÖRLÅT att jag inte varit här inne och uppdaterat flitigt men jag har varit iväg på utbildning i stockholm som jag skrev och det va verkligen dag ut och dag in av korvstoppning av fakta så jag var helt slut på kvällarna och orkade inte mkt.. sen hade jag världens uruslaste teckning där med trots att jag va uppkopplad mot deras wifi. ?? så utan bra 3G eller wifi va det ganska svårt att få upp någonting ändå..
 
Men nu är jag iaf hemma igen och har även fått med mig en stor dos av träningsmotivation då jag och sambon va och besökte fitnessgalan i Globen och kollade även på Nordic Grand Prix! :) SÅ SÅ KUL!
 
Här kommer någon bild så får det bli ett bättre inlägg senare kanske om själv galan!
 
 
 
 
 
Lite halvtaskiga bilder med dålig kvalitet men vi satt långt ifrån och intryckta bland människor :P
 
Ha det gott kram kram
 
 
 

Tränings motivation

Skrivet:    ·  Allmänt, Shopping, Träningskläder
Hej hej lite nya träningskläder ger alltid motivation till att träna lite extra😊 
Äntligen har min förkylning börjat ge med sig så nu kan jag äntligen träna igen!! Jag körde ett pass på hotellrummet här i Stockholm där jag är på utbildning! 



Så härliga färger😊 man blir glad av dom! 

Ha en härlig dag kram kram

Träningsinspo

Skrivet:    ·  Allmänt



Grand samarkand

Skrivet:    ·  Allmänt
I helgen va jag å mamma i Växjö å besökte GrandSamarkand! Vi tog bort våra gelenaglar eftersom mamma ville gräva land å jag har inte riktigt tid att åka iväg å fixa dom så ofta som det behövs å här där jag bor finns inte riktigt något bra ställe som gör dom snabbt å prisvärt! Det får bli nya till sommaren å semestern istället😊 

Servade öppnat ett nytt fik på grandsamarkand fresch food eller något liknande hette det! Dom hade frozenyoghurt, suchi, fräscha mackor, smoothies, kaffe i massor å mycket mer! Det är kul när det öppnar lite nyttigare alternativ tycker jag😊 

Den här mackan med färskpressad annanas/mango/passion/apelsinjuice blev det😊 smarrigt! 

Blev även endel shopping😊

 
Malin 25 år från Småland

Ni kommer att få ta del av mitt liv som består av mycket träning och hälsa! Det kommer att bjudas på foton och inspiration om sundhet och träning mot att få en fitnesskropp!

Follow on Bloglovin








Design